2017 Őszi kollekció

Szem előtt tartva a márka profilját és egyediségét, az aktuális divat elemeivel ötvözve készült a kollekció. A fodrok népszerűsége az elmúlt trendekben töretlen, mi is előszeretettel alkalmaztuk több fazonunkban. Akár, egy felső elején, blúz ujján, vagy alján jelenik meg a fodor, rendkívül nőies és látványos része a ruhadarabnak.

Színekben főként a klasszikus, elegáns fekete, sötétkék, (tört)fehér és beige van jelen. Kiegészítőként pedig teret kapott a világoskék. Pantone fantázia nevén „derű” kék. A nemzetközi színszabványokért, és mindenkori trend színek kiválasztásáért felelős Pantone vállalat hivatalos közleményében így foglalta össze a „derű kék” lényegét:

„Súlytalan és légies, mint a fölénk magasodó égbolt, a Derű enyhet és nyugalmat áraszt a zűrzavaros időkben. „

Ez a leírás és maga a gyönyörű kék szín tökéletes komponense a kollekciónknak.
A ruhák tervezésekor a koncepció egyik lényeges eleme volt, hogy az öltözetek átmenetet képezzenek a nyár és ősz között. Ennek fényében többféle anyagvastagságot alkalmaztunk, valamint a fazonok közt megtalálhatóak a rövid, ¾-es és hosszú ujjúak is.

Ruhadarabjainkat a gyönyörű anyagok teszik még különlegesebbé. Az egyszínű alapanyagok mellett megjelenik az örök divat fekete-fehér csíkos és tyúkláb minta. Emellett a finom, nőies csipke is megmutatkozik. Teljes egészében felsőként, valamint kiegészítőként is megjelenik, például szoknya alján, vagy egy blúz részeként.

Ahogy az apró részletek összeálltak, a fazonok elkészültek és minden a helyére került, egy harmonikus összképet kívántunk a kollekcióval kialakítani.

Kabátok – feltöltés alatt

Kiegészítők –  feltöltés alatt