Bemutatkozás

Egyedi, kis darabszámban gyártott magyar termék

Ruháink különlegessége nemcsak az egyedi design, hanem a kis darabszámú Magyarországi gyártás. Minden ruha egyedülálló és csak néhány darab készül belőle. A teljes elkészítési folyamat Magyarországon történik, a tervezéstől a kész darab csomagolásáig.

 

Célunk

Kívánjuk, hogy aki a PRETTO ruhákat hordja, örömét lelje benne, élvezettel viselje és átérezze azt a sok-sok szeretetet, amivel mi a ruháinkat készítjük. Ahogy a terv megszületik a fejben, papírra kerül, és végül testet ölt, minden részletében szívünk-lelkünk benne van, és vágyunk, hogy valami nagyszerűt alkossunk. Olyat, ami viselőjének legalább ugyanannyi örömöt ad, mint nekünk.

„Ruha, ami öltöztet”

Mottónkban röviden megfogalmaztuk a márka lényegét: olyan ruhákat alkotunk, ami a nőiességet úgy hangsúlyozza ki, hogy öltöztet. Nem a minél kevesebbet takaró ruháké a főszerep, hanem a különleges szabásokkal és szép részletekkel, gyönyörű anyagokból készült fazonok emelik ki a szépséget.

 

Elegancia a hétköznapokban és különleges eseményeken

Akár munkában, akár nívós rendezvényeken kell megjelenni, a PRETTO ruhák megállják helyüket. A ruhadarabok kombinálásával az öltözék lehet a mindennapokban hordható laza elegancia képviselője, vagy akár egy különleges alkalom tökéletes viselete.

A kevesebb néha több

Letisztult irányvonalat képviselünk. Az anyagokban, fazonokban és díszítésben egyaránt a harmóniára törekszünk. Nem túldíszített és nagyon színes, mintás modellek készülnek, hanem a finom részletek és tökéletes összképre valótörekvés a márka kulcsa.

 

Minőség

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Célunk, hogy magas színvonalú ízléses és egyedi öltözékekkel szolgáljuk ki a vásárlóinkat. Mindez az anyagok kiválasztásában, varrásban és kivitelezésben egyaránt a legfontosabb szempont.