” Nemrég találtam rá a fiatal márkára, amely bár még csak egy éve áll a vásárlók rendelkezésére, mégis hatalmas sikernek örvend. Az egyedi darabjai rögtön elnyerték a tetszésemet, hiszen stílusában nagyon illenek a bloghoz. A kollekció összes kreációja magával ragadó, elegáns, nőies darabokból tevődik össze. Tökéletesek lehetnek bármely különleges eseményre, de hétköznapokra is egyaránt. A mai napon erre az ingruhára esett a választásom, amely egyedi szabásával ragadta meg a fantáziámat. Ez a pezsgő szín ruha kellemes viselet, miközben visszafogottan hangsúlyozza ki alakunkat. Tökéletes választás üzleti tárgyalásokra, előadásokra vagy esti vacsorákhoz. A visszafogott színvilágot piton mintás táskával és cipővel dobtam fel. A kiegészítők meghagyták a hangsúlyt a ruhán, mégis tökéletesen egészítették ki azt. Az összhatás sikkes, mégis letisztult. Modern, mégis elegáns. “
Idén neveztem a PRETTO-VAL az Év Anyavállalata versenyre, ahol a nagyon megtisztelő Szakmai Díj 3.helyezettje lettem. A zsűri komoly szempontok szerint értékelte a több mint 160 vállalkozást és közülük a “Kezdő” , azaz 1 évnél fiatalabb vállalkozás kategóriában nyert a PRETTO helyezést. Hatalmas dolog számomra, hogy a Szakmai zsűri így elismerte azokat az értékeket, munkát ami a vállalkozásban zajlik. Ez még inkább visz előre, és motivál hogy még magasabb szinten szolgáljam ki az igényeiteket és alkossam meg az újabb és újabb kollekciókat, amik hiszem hogy örömötökre lesznek!
Az ünnepélyes díjátadóra természetesen saját tervezésű ruhámban mentem.
Som-Balogh Edina PRETTO ruhában tündökölt az idei Story Gálán
“Imádtam a ruhát! Gyönyörű volt!” (Som-Balogh Edina)
“Gyönyörű: Som-Balog Edina tarolt az éjjel csodaszép ruhájában
Som-Balog Edina, a barátok közt egykori sztárja a tegnap esti Story gálán csak úgy zsebelhette a bókokat, ugyanis tűzpiros szifon ruhájában egyszerűen csodásan festett. A kétgyermekes anyuka egy elől rövidebb, hátul hosszú ruhában varázsolt el mindenkit. Ruháját különleges frizurájával koronázta meg. Az összhatás csillagos ötös.” (Blikk)